Meld deg på Innlandsutstillingen 2018!

Hamar kulturhus gjentar suksessen og inviterer, for tredje år på rad, unge, eldre, profesjonelle og uetablerte kunstnere til åpen juryert utstilling i Galleri Hamar kulturhus. Alle kunstnerere med tilknytning til Innlandet kan sende inn verk og arbeider. Søknadsfristen er torsdag 1. mars.

Hamar kulturhus ønsker å vise frem et tverrsnitt av kunstneriske uttrykk med utøvere fra Innlandet og inviterer til åpen juryert utstilling for tredje året på rad.

-  Vi håper mange har lyst til å få sine verk og arbeider juryert av en faglig sterk jury og vist for et bredt publikum, sier programansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen, som kan fortelle at tidligere utstillinger har overgått alle forventninger og vært meget godt besøkt.

- I fjor fikk vi inn hele 90 søkerne, hvorav nærmere 50 ble antatt med sine verk. Vi håper på like god oppslutning i år, og du kan sende oss en søknad om du så driver med maleri, grafikk, collage, tegning, blanda teknikk, fotografi, skulptur, keramikk, smykker, metall, tekstil, glass eller andre materialer, sier Ryen

Årets jury består av billedkunstner Anne Kristine Thorsby (2 dimensjonale verk), tekstilkunstner Sidsel Hanum (3 dimensjonale verk) og metallkunster og skulptør Ansgar Ole Oslen (andre teknikker).

Søkandfristen er torsdag 1. mars 2018 og alle må sende inn sin søknad elektronisk via Hamar kulturhus sine nettsider.

Les mer om Innlandsutstillingen og finn påmeldingslenken her: