Motorspycho til Hamar kulturhus.

Motorspycho har holdt koken i 31 år og har nettopp sluppet albumet «The All Is One». 14. november kommer de til Hamar og Kulturhuset.

«The All Is One» som album er noe av det mest ambisiøse denne trioen har gjort. Det sier ikke så rent lite om et band som alltid går inn for å toppe seg sjøl - og som ikke fornekter seg noe som helst.

Albumet føles som en naturlig fortsettelse av både «The Crucible» og «Så nær, så nær», men det kan virke som om de nå dytter rocken i enda flere retninger.

Med dette albumet avslutter Motorpsycho det de har kalt Gullvåg-trilogien. De tre siste albumene har covere malt av Håkon Gullvåg, og musikken er inspirert av trondheimskunstnerens bilder. Musikk blir også kunst, når avsenderen heter Motorpsycho.

Albumet er Motorpsycho på sitt mest varierte, storslåtte - og beste. Så her er det er bare å benytte sjansen til å oppleve bandet live på scenen i Kirsten Flagstad-salen!

Billetter finner du her: Motorpsycho 14. november

Motorpsycho / Kirsten Flagstad-salen / lørdag 14. november / Kl 21:00 / Varighet: 90 min

Foto: Terje Visnes