MOVE i kulturhuset

MOVE Dansefestival har 5-årsjubileum, og årets program er fargesprakende innholdsrikt.

Tre av forestillingene under årets utgave av MOVE Dansefestival går i Hamar kulturhus:

THERE - Jo Strømgren kompani. En forestilling som har turnert gjennom mange år, og er kompaniets mest etterspurte forestilling som omhandler eksistensiell tvil og menneskelig usikkerhet. Mer informasjon og billetter her.

OTHER STORIES - koreografi av Therese Slob og Emilie Fuglestad. Lokale, nasjonale og internasjonale dansere i sterkt samspill. Mer informasjon og billetter her.

ALT NÅ (Teater Innlandet) - koreograf og tekst av Eivind Seljeseth, med dansere Oda Bjørholm, Mathias Stoltenberg og Orfee Schuijt. Mer informasjon og billetter her.

Se hele programmet til MOVE dansefestival her.