Musikkstudenter på byens største scene!

I Hamar har vi over 200 musikkstudenter, og nå kan du se og høre dem alle når Toneheim folkehøgskole og Høgskolen i Innlandet holder sine avskjedskonserter i Kirsten Flagstad-salen i Hamar kulturhus.

Hamar har en lang historie som musikk-by, og vi har et stort, aktivt musikkmiljø i byen. Blant annet har Hamar over 200 musikkstudenter som kommer fra hele landet.

Fra Høgskolens vårkonsert 2021. Foto: Hamar kulturhus.

Toneheim folkehøgskole har 140 elever, som utfolder seg innen sang og musikk, individuelt og i band, og har bakgrunn i alt fra korps, folkemusikk og klassisk til moderne disipliner som pop og rock. Årets kull har blant annet 33 studenter med spesialisering i jazz.

Ved Høgskolen i Innlandet i Hamar går rundt 70 musikkstudenter. Noen tar årsstudium i musikk, og andre spesialiserer seg til å bli faglærere i musikk, et studium som fra høsten blir en femårig masterutdanning. Høgskolestudentene deltar i forskjellige ensembler med forskjellige instrumenter.

Konserter i kulturhusets storsal
Nå har alle i Hamar mulighet til å oppleve bredden, spillegleden og kvaliteten til musikkstudentene våre i Kirsten Flagstad-salen i Hamar kulturhus. Allerede torsdag og fredag denne uken holder Toneheim sitt avslutningsshow, med mindre foaje-konserter før hovedkonserten «Etterklang» starter kl 19.

Studentene ved Høgskolen holder sin store vårkonsert fredag 10. juni. Det blir en forestilling med stor sjangerbredde, blant annet et innslag fra et prosjekt som hadde tema country/americana, hvor studentene hadde besøk av Claudia Scott.

Dette blir vårens mest varierte konserter, med alt Hamars musikkstudenter har å by på!

Billettsalg:
Toneheim folkehøgskole: Etterklang