NB! Are Kalvø flyttet til ny dato

Forestillingen «Hyttebok frå helvete» med Are Kalvø i Kirsten Flagstad-salen er dessverre flyttet fra lørdag 2. november til torsdag 7. november.

Kjøpte billetter til lørdag 2. november gjelder til den nye forestillingsdatoen torsdag 7. november.

Med andre ord beholder og bruker du billetten(e) du har kjøpt, med samme rad og setenummer, til forestillingen torsdag 7. november.

Refusjon av kjøpte billetter
Kjøpte billetter som ikke kan benyttes på grunn av datoendringen kan refunderes innen fredag 3 mai 2019.

Slik gjør du: Send en e-post til support@ebillett.no innen fredag 3. mai og du får refundert billettutgiftene direkte til den kontoen kjøpet ble belastet. I e-posten må du oppgi hva henvendelsen gjelder (hvilket arrangement/forestilling og når/hvor) og oppgi de fire siste siffer i kortet du betalte med.

Hamar kulturhus beklager ubeleiligheten dette medfører.

Are Kalvø – Hyttebok frå helvete
Sted: Kirsten Flagstad-salen