Nye tilbud i Hamar kulturskole

Nå kan du også lære å spille i band eller synge i kor!

Kulturskolen er glad for å kunne utvide tilbudet til også å omfatte band og korsang.

To lærere er ansatt til å undervise de som ønsker å lære og spille i band. Undervisningen består av opplæring enten på trommer eller el.-gitar/bassgitar/kontrabass/tangentinstrumenter. Er man nybegynner gis det først individuell opplæring på instrument før man introduseres for samspill. Det er ikke nødvendig å kjenne andre som allerede spiller da lærerne etter hvert vil sette sammen grupper utfra ønsker og ferdigheter. Begge lærerne er utdannet ved Musikkhøgskolen i Oslo, og begge er aktive bandmusikere.

Kulturskolens Ung-kor er et nytt tilbud til gutter og jenter i alderen 10 – 16 år hvor det gis opplæring i klassisk korsang. Øvelsene vil foregå i Hamar kulturhus på torsdager fra 17.30 til kl. 19.00. Korlederen er klassisk utdannet dirigent fra musikkhøgskole.

For å sende inn søknad, gå til Hamar kommunes hjemmeside (www.hamar.kommune.no), i boksen «Kultur og fritid», velg «Kulturskolen». Trykk på knappen «Søk om plass – ny elev» og følg anvisningene på skjermen.

Eller gå direkte til søknadsskjemaet her

Her gjelder førstemann til mølla.

Foto: Elise Vigeland