Nytt kortilbud i Hamar kulturskole

Er du mellom 12 og 16 år og har lyst til å synge i kor? Da har du muligheten nå!

Er du mellom 12 og 16 år og har lyst til å synge i kor?
Da har du muligheten nå! Hamar kulturskole starere i januar 2019 opp med et nytt kortilbud for deg som er mellom 12 og 16 år.

Koret er for både gutter og jenter, og det vil bli undervist i klassisk sangteknikk med Dimitar Borissov som instruktør og dirigent. Koret skal øve på torsdager fra kl. 17:30 – 19:00 i musikkrommet på Greveløkka skole.

VIKTIG: Påmelding innen 20. desember og oppstart i januar 2019 - http://www.hamar.kommune.no
Et stykke ned på listen velger du «musikk» deretter finner du «Kulturskolekoret». Klikk deg inn her og fyll ut søknadsskjemaet.

Avgift pr. semester er kr. 1.100, pr. år kr. 2.200. Kulturskolen har et antall friplasser. Ønsker du informasjon om denne ordningen, ta kontakt med kulturskolerektor.

Koret følger skoleruta til grunnskolen med fratrekk av en uke ved skoleårets begynnelse og en uke ved skoleårets slutt.

Velkommen til Hamar kulturskole