logo

Meny

Oppdag noe nytt!

Gira på å oppdage ny musikk og nye artister? På programmet de kommende ukene har vi fire spennende, kritikerroste artister og skjulte perler du bør gi en sjanse!

Erlend Ropstad - fredag 9. mars

Kate Havnevik - fredag 16. mars

Susanne Lundeng - lørdag 7. april

Daniel Kvammen - torsdag 26. april

Grip muligheten - opplev en artist du kanskje aldri har hørt om eller lyttet til før! Kanskje du får deg en ny favoritt!? 

 

Scroll ned for å lese mer om du ulike artistene og konsertene:

 

Intimkonsert: ERLEND ROPSTAD // 09.03.18

Erlend Ropstad er kanskje den mest spennende artisten som besøker Kulturhuset denne våren.

Han har høstet nasjonal storjubel for sitt siste album, "Alt som har hendt", som kom ut i november i fjor. Dagbladet og GAFFA kåret albumet til et av fjorårest beste.I tillegg ble han i år nominert til hele to Spellemannspriser - i kategoriene Rock og Årets tekstforfatter.

Nå har du mulighet til å oppleve Erlend Ropstad i Kulturhusets intimkonsert-serie i Klubbscena, og komme tett hans nydelig låter og gripende tekster. 

Gå ikke glipp av muligheten!

Kjøp billetter

 

LYDHØR: KATE HAVNEVIK // 16.03.18

Fan av tv-serien "Grey's Anatomy"? Da vil du helt sikkert elske Kate Havnevik!

Ti av låtene hennes har nemlig vært med i den populære dramaserien.  I tillegg kan hun vise til  tre solo-plater, samarbeid med Røyksopp, backingvokal for Britney Spears og diverse musikk til film. Kate har turnert verden rundt med musikken sin og laget seg en uavhengig karriere som en unik artist, komponist og låtskriver.

Til tross er hun en foreløpig skjult perle her i Norge. Nå har du mulighet til å være med og oppdagene henne! 

Kjøp billetter til konserten med Kate Havnevik

 

 

LYDHØR: SUSANNE LUNDENG // 07.04.18

Susanne Lundeng er en av Norges mest meritterte folkemusikere.  Nå er hun klar for å ta med seg bandet sitt ut på turnè igjen, og det med et helt nytt materiale.

Med sin 10. albumutgivelse, «Det va nære på» debuterer hele Norges spellemann som tekstforfatter. Musikken blir omtalt som drivende melankolsk, nedtonet, sår og stormfull. En harmonisk villskap som i kombinasjon med Susannes ekspressive og energiske sceneopptredener får publikum til å skjerpe sansene. 

«Det va nære på» slippes 10. mars og du kan oppdage Susanne Lundeng lørdag 7. april i Multisal Pauline Hall

Kjøp billetter nå

 

DANIEL KVAMMEN // 26.04.18

Daniel Kvammen har vokst seg fra en litt introvert singer/songwriter til å bli en karismatisk, energisk og engasjerende popsanger som fenger. Nå har han stjernestatus hos både kritikerene og publikum.

Du kan kanskje hørt monsterhiten "Du fortenar ein som meg"? Låta, som kommer fra det tre ganger Spellemannsnominerte debutalbumet "Fremad i alle retning", plasserte Daniel Kvammen for alvor på det norske musikkartet i 2015. 

I dag høster han fremdeles jubel. Med låter som «Me dansar ikkje for moro skyld» og «Som om himmelen revna» i spissen, var albumet «Vektlaus» på alle anmelderens best-of-liste i 2017.

Du vil ikke gå glipp av Daniel Kvammen i Klubbscene Rolf Jacobsen, vår mest intime scene, torsdag 26. april. 

Kjøp billetter nå