logo

Meny

Oslo Gospel Choir og Natt i Nisseland til Kulturhuset

Det blir julestemning for store og små også denne jula i Hamar kulturhus. Oslo Gospel Choir og Natt i Nisseland er bekreftet på Kulturhusets førjulsprogram i desember og billettsalget er allerede i gang.

Etter stor suksess med julekonsertene i 2015 og 2016 kommer et av landets mest populære gospelkor tilbake til Hamar kulturhus. Oslo Gospel Choir har holdt tusenvis av konserter i inn- og utland og på nittitallet var koret Norges mestselgende artist med over 1,5 millioner solgte CD`er. I dag har koret for mange blitt et fast innslag i førjulstiden, med sine stemningsfulle norske julesanger og svingende gospel.

I fjor markerte koret sitt 30-års jubileum med en omfattende turnè i store deler av Europa. I år legger de igjen ut på en større juleturné med Hamar kulturhus som stoppested søndag 22. desember. 

Billettene legges ut for salg fredag 3. mai og med flere utsolgte hus ved tidligere Hamar-besøk, kan det også denne gang bli kamp om plassene. 

Kritikerrost familiemusikal
Publikum kan også se frem til et gøyalt juleeventyr for hele familien, ispedd en gal trollmann, en enda galere julenisse, en juleaften i fare og to barn på sitt livs eventyr. 

«Natt i Nisseland» handler om en juleaften som står i fare. Trollmannen i Vinterlandet har kastet en forbannelse over Nisseland og to barnehjemsbarn, Mats og Mina, drar ut på et skummelt eventyr for å forsøke å bryte forbannelsen.

«Natt i Nisseland» er en kritikerrost barne- og familiemusikal med spenning, varme massevis av humor og fengende musikk, og forestillingen besøker Hamar kulturhus på dagtid lørdag 7. desember kl 14:00. 

 

I tillegg til Oslo Gospel Choir og Natt i Nisseland kan publikum oppleve Nordic Tenors i førjulstiden i Hamar kulturhus. Flere spennende jule-slipp kommer. 

I høst kan publikum oppleve artister som Vamp, Øivind Blunck, Liv Ullmann, Janove, Kristian Kristiansen, Pernille Sørensen, Are Kalvø, Lars Monsen, Bjørn Eidsvåg, Sigvard Dagsland, Jan Eggum, Halvdan Sivertsen, Bjarte Tjøstheim og Didrik Solli Tangen i Hamar kulturhus. 

For fullt program og billetter, se Hamar kulturhus sine programsider

 

 

Natt i Nisseland 
Sted: Kirsten Flagstad-salen, Hamar kulturhus
Dato: lørdag 7. desember 
Tid: kl 14:00
Varighet: 2 timer inkl pause

Oslo Gospel Choir
Sted: Kirsten Flagstad-salen, Hamar kulturhus
Dato: søndag 22. desember
Tid: kl 19:30
Varighet: 90 min