Påmeldingen er åpnet!.

Koronapandemien satte en stopper for Innlandsutstillingen i 2020. Nå er den populære juryerte utstillingen tilbake og kulturhusleder, Terje Gloppen, oppfordrer kunstnere fra hele fylket til å melde seg på.

Meld deg på nå: Kulturhusleder Terje Gloppen oppfordrer kunstnere fra fylket til å melde seg på det som vil bli den femte utgaven av Innlandsutstillingen i Hamar kulturhus. Foto: Jenny Magnusson

Innlandsutstillingen 2021 i Galleriet i Hamar kulturhus blir den femte utgaven av den juryerte kunstutstillingen hvor kunstnere i Innlandet, etablerte som hobbykunstnere, kan sende inn sine verk og få de vurdert av en faglig sterk jury. Ønsket er å vise mangfoldet av kunst som finnes i Innlandet.

Utstillingen er satt til å åpne lørdag 18. september og lederen i Hamar kulturhus, Terje Gloppen, forventer stort trøkk.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Godt besøkt: Innlandsutstillingen er Kulturhusets mest populære utstilling. Her fra utstillingsåpning i 2019. Foto: Frederik Garshol

– Den er vår desidert mest populære og best besøkte utstilling, og har overgått all forventning. I fjor hadde vi rekord med langt over 100 påmeldte kunstnere, og vi kan skilte med svært høye besøkstall. Utstillingsåpningen alene har alltid hatt fulle hus, sier Gloppen, som gleder seg til å komme i gang med en ny runde.

Meld deg på utstillingen nå

Nå skal nye verk og nye navn opp på veggene i Galleriet og kunstnere fra hele Innlandet kan fra i dag melde seg på via eget påmeldingsskjema på Hamar kulturhus sine nettsider. Påmeldingsfristen er fredag 20. august.

– Og vi jobber i disse dager med å få på plass en feiende flott jury, som vil annonseres så snart vi har fått de siste bekreftelsene, sier Gloppen.

Innlandsutstillingen 2021
Påmeldingsfrist: fredag 20. august 2021
Utstillingsåpning: lørdag 18. september 2021

For mer informasjon om Innlandsutstillingen se: www.hamar-kulturhus.no/innlandsutstillingen-2021