Peder Kjøs og Ingeborg Senneset til Hamar kulturhus

Hvorfor føler helt vanlige mennesker så mye angst, skam, tristhet, sinne, sjalusi og ensomhet? Torsdag 27. januar tar psykolog, Peder Kjøs, og journalist og influenser, Ingeborg Senneset, for seg det vanskelige og vidunderlige menneskelivet i samtalen «Jævlig menneskelig» på scenen i Hamar kulturhus.

Populære: Det blir humor, varme og innsikt når den populære duoen kommer til Hamar kulturhus 27. januar.

Ingeborg Senneset er journalist, sykepleier, influenser og forfatter av boken «Anorektisk», om hennes egen spiseforstyrrelse. Peder Kjøs er psykolog, kjent fra NRK- dokumentaren «Jeg mot meg» og terapi-podkasten «Hos Peder», og har skrevet flere bøker.

Sammen har de holdt flere populære foredrag og scenesamtaler og torsdag 27. januar er de klare for Hamar kulturhus.

I samtalen «Jævlig menneskelig» vil de nøste i det vanskelige og vidunderlige menneskelivet. Det blir humor, varme og innsikt — og helt sikkert «jævlig» gjenkjennelig.

Billetter ligger ute for salg nå!

Jævlig menneskelig – Peder Kjøs og Ingeborg Senneset
Sted: Kirsten Flagstad-salen