Pepperkakeutstilling 2018

Bli med å lage noe til årets flotte og fantasifulle pepperkakeby. Inviter venner til en artig kveld og slipp fantasien løs og lag et bidrag eller flere til årets pepperkakeby.

Bli med å bygge pepperkakebyen i Hamar kulturhus! Som i fjor inviteres både store og små pepperkakeentusiaster til å bidra til pepperkakebyen som stilles ut i Kulturhuset fra 1.desember kl. 12.00 - samme dag som julegrantenningen på torget. Pepperkakeutstillingen er åpen for alle og årets jury kårer de beste bidragene!

Årets tema for pepperkakeutstillingen er: pepperkakebyen og pepperkakemenneskene som bor der.

For påmelding og mer info, send e-post til programansvarlig i Hamar kulturhus , Mocci Ryen: mocci.ryen@hamar.kommune.no (innen 23. november)

Arrangør: Hamar sentrum og Hamar kulturhus