Rune Andersen til Kulturhuset

Med «Lykkeliten» gjør komiker Rune Andersen en svært personlig, ærlig og rystende forestilling i Hamar kulturhus lørdag 3. november.

Den prisbelønte komikeren Rune Andersen besøker Kulturhuset med en sterk, personlig forestilling om en vond oppvekst. Foto: Kvammen og Sævrov scenen

I TV 2-programmet «Vårt lille land» i 2016 fortalte den folkekjære og prisbelønnede komikeren Rune Andersen om hva han selv beskriver som «40 års taushet»: Om en oppvekst med en alkoholisert, voldelig far og en mor som forsøkte å beskytte fire barn.

I dag brenner han for dem som har opplevd og opplever vold og overgrep mot barn, og etter at hans historie ble offentlig kjent har det blitt viktig for ham å ta teamet med på scenen.

Lørdag 3. november forteller han sin historie i Kirsten Flagstad-salen og med seg har han de virkemidlene han mener er viktig; ærlighet, varme og humor.

Strålende mottagelse
Forestillingen «Lykkeliten» har fått gode kritikker. «Bevegende, vakker forestilling. Den burde skrives ut på blå respet», skrev VG og trillet terningkast 5.

Gjennom forestillingen formidler Andersen tydelig det som ble hans erfaring. At det aldri er barnets skyld, at det alltid fins et håp og at du kan gjøre et valg.

Det er Pål Mangor Kvammen som har regien og sammen har de skapt en ærlig, rystende og humoristisk forestilling det er verdt å få med seg.

Billetter til forestillingen er i salg nå på Hamar kulturhus sine nettsider.

Rune Andersen: Lykkeliten
Sted: Kirsten Flagstad-salen