logo

Meny

Thomas Felbergs musikkquiz og Bare Egils populære barneshow til Kulturhuset

Felberg inviterer til musikkquiz, mens Egil Hegerberg og makker Aslag Guttormsgaard inviterer barna til et morsomt og brutalt møte med ubehagelige sannheter de kanskje ikke er helt vant til å høre. 


Kommer:
Thomas Feldberg (t.v.) disker opp med musikkquiz 24. januar, mens Bare Egil og Aslags inviterer barna til sitt superpopulære barneshow søndag 23. februar. 

 

Thomas Felberg er NRK-profilen som kanskje er best kjent som programleder i «Tidsbonanza» og dommer i NRKs populære lørdagsunderholdning gjennom mange år, «Stjernekamp». Han har holdt på med musikk og show sine han var barn og er en energibombe med enorm kunnskap og engasjement for musikk. 

Fredag 24. januar inviterer han til «Thomas Feldbergs Store Musikkquiz» i Kulturhuset, som byr på en reise gjennom 70 års moderne musikkhistorie, fra 1950 og frem til i dag. 

Her blir det quiz for alle og det blir musikkeksempler og oppgaver fra de fleste sjangere. I tillegg blir det ankedoter og historier på veien for å sette ting i sammenheng. Det blir garantert en morsom, lærerikt og energigivende fredagskveld i Klubbscene Rolf Jacobsen med Thomas Feldberg.

Kjøp billett nå

 

Brutalt ærlige
Barna skal også få noe å bryne seg på. Søndag 24. februar kommer nemlig Bare Egil og Aslag med sitt superpopulære barneshow til Hamar kulturhus

Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg har spilt sammen i over 20 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath. Aslag er også velkjent fra diverse roller i barne-TV-serier som “Hønsemannen”, “Lesekorpset” og “Kometkameratene”. Egil er kjent fra TV-programmer som “Brille” og “Nytt på nytt” og sitt eget Bare Egil Band.

Nå kommer endelig «Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow» til Hamar og Multisal Pauline Hall. Dette er en svært morsom forestilling som har blitt vist over 200 ganger, i regi av alt fra Rikskonsertene, Den kulturelle skolesekken og diverse kulturhus og konsertscener. På grunn av ekstremt mye publikumsinvolvering blir aldri to forestillinger like, og på grunn av Egil og Aslags brutale ærlighet ovenfor barna, som at barn faktisk er en god del dummere enn voksne og at de også er svært bråkete, blir det som regel et voldsomt engasjement i publikum. 

Her er det bare å møte opp og la barna sette de to tøysekoppene på plass. 

Kjøp billett nå

 

Thomas Felbergs store musikkquiz
Sted: Klubbscene Rolf Jacobsen, Hamar kulturhus
Dato: fredag 24. januar
Tid: 20:00
Varighet: 2t inkl 20 min pause

Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Sted: Multisal Pauline Hall
Dato: Søndag 23. februar
Tid: kl 15:00


For mer informasjon:
Mocci Ryen
Programansvarlig v/Hamar kulturhus
E-post: mocci.ryen@hamar.kommune.no
Tlf: 902 29 610
www.hamar-kulturhus.no