logo

Meny

Thomas Seltzer til Hamar!

Et foredrag hvor Thomas Seltzer forteller hvor han ser sitt fedreland USA være på vei etter de siste årenes politiske hendelser.

 Thomas Seltzer hadde stor suksess med NRK-serien UXA, hvor han dro tilbake til sitt barndoms USA for å finne ut hva som skjedde med den amerikanske drømmen.

I 2016 var Seltzer en av ytterst få i såkalt mainstream media som forutså at Donald Trumps skulle vinne presidentvalget. Det var også tema for Seltzers dokumentar «I Hillary og Donalds bakgård», som NRK viste kvelden før valget.

Mens resten av verden satt med hakeslepp, var Seltzer heller ikke overrasket da rasende Trump-tilhengere i januar i fjor stormet den amerikanske kongressen for å hindre overføringen av presidentvervet til Joe Biden.

I foredraget «Amerikansk armageddon» forteller Thomas Seltzer hvorfor han så dette komme, og hvor han ser sitt fedreland USA og det amerikanske prosjektet gå videre herfra. Det er ingen lystig fortelling, men desto viktigere pensum for enhver nordmann som gjerne vil forstå dette merkelige landet i vest vi alle trodde vi kjente så godt.

Billetter tilgjengelig her.