Tre nye artister klare for høsten

Johan Golden og Anne Marit Jacobsen kommer og Forsvarets Stabsmusikkorps med Sigvart Dagsland vender tilbake. Høstens booking i Hamar kulturhus er i full gang.

Johan Golden besøker Kulturhuset med sitt kritikerroste standupshow, «Halve Norges Golden» fredag 5. oktober. Riksteatret tar med seg Anne Marit Jacobsen, som gjør et comeback på humorscenen, mandag 12. november.

I tillegg er det klart at Forsvarets Stabsmusikkorps og Sigvart Dagsland vender tilbake til Hamar kulturhus 21. september, for å holde konserten de måtte avlyse i januar i år.

– Høstens program begynner å ta form og vi har masse spennende i vente, så nå gjelder det for publikum å følge med på slippene fra Kulturhuset fremover, sier programansvarlig ved Hamar kulturhus, Mocci Ryen.

Billetter til alle tre forestillingene ligger ute for salg på Hamar kulturhus sine nettsider.

Kritikerrost standup fra Golden
«Særdeles velgjort, skarpt og vittig», skrev Dagbladet og trillet terningkast fem for Johan Goldens nyeste standup-show «Halve Norges Golden».

Golden bør være kjent for de fleste, både gjennom suksesser på TV, radioprogrammer og scene, blant annet fra Golden Goal på TV2 og radioprogrammet Misjonen med Atle Antonsen. I 2015 ble han virkelig plassert på underholdningskartet, da han gikk inn som fast medlem i «Nytt på Nytt, som erstatter for Knut Nærum.

Med sin korrekte, tilbakelente og hyggelige autoritet vinner han publikum med sin velformulerte betraktninger om høyt og lavt, og nå kan Hamar-folket glede seg til å se han live i Hamar kulturhus 5. oktober. I sin andre soloforestilling tar han opp aktuelle temaer som engasjerer, enten det er snakk om innvandring, politisk korrekthet, syklister, tenketanker eller fotballandslaget.

Absurd med Jacobsen
«En morsom, musikalsk og aldri så lite absurd forestilling», er ordene Riksteatret bruker for å beskrive stykket som vender Anne Marit Jacobsen tilbake på humorscenen. I «Jacobsen, værsågod» får vi innblikk i den kaosskuffen som er Anne Marit Jacobsens karriere, og vi får møte noen av rollene hun fikk og de hun ikke fikk. Jacobsen fabulerer rundt livet, døden og hvorfor i all verden hun har spilt så mye fugl.

For Jacobsen er det rett og slett en drøm som har blitt virkelighet. 70 år og overmoden bare må hun møte publikum og vise alt som inspirerer henne – i Hamar kulturhus og Kirsten Flagstad-salen mandag 12. november.

Tilbake til Hamar etter ulykken
Nyttårskonserten til Stabsmusikken med Sigvart Dagsland fikk en brå stans i januar i år. Sigvart hans to bandkollegaer ble alvorlig skadet i en bilulykke i Stange. Heldigvis gikk det langt bedre enn fryktet, og både vokalist og orkester ser frem til å stå sammen på scenen igjen 21. september i Hamar kulturhus.

Her kan publikum høre nye musikalske arrangementer fra en av Norges beste sangbøker tilpasset et av landets beste blåseorkester. Det blir høydepunkt fra en lang og innholdsrik karriere, fra «De umulige» i 1987, via «Ka e du redd for» fra 2004 til «Røst".

Billetter til forestillingen er i salg nå på Hamar kulturhus sine nettsider.

Forsvarets Stabsmusikkorps med Sigvart Dagsland
Dato: 21. september