logo

Meny

Tre nye store konserter på programmet

Høstprogrammet i Hamar kulturhus blir stadige fyldigere og nå kan huset friste med tre ferske konserter på programmet. «Isák», «Åge, Gunnar og Trondheimssolisten» og «Hedmarken symfoniorkester med Fabrice Bligoud Vestad» er klare for Hamar.

Tre nye konserter på programmet: Kulturhuset legger til ytterligere tre konserter på programmet og publikum kan se frem til Isák fredag 15. oktober, «Åge, Gunnar og Trondheimsolistene» torsdag 11. november og «Høstkonsert med Fabrice Bligoud Vestad og HSO» søndag 28. november. 

 

– Høsten er i gang og vi kan begynne å se konturene av en spennende konsertsesong, sier programansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen.

Artister som Dumdum Boys, Kari Bremnes, Tora, CC Cowboys, Frøkedal & Familien og The Police Recruits er allerede klare for høsten i Hamar. Nå legger Kulturhuset ytterligere tre konserter på programmet og publikum kan se frem til albumaktuelle Isák fredag 15. oktober, «Åge, Gunnar og Trondheimsolistene» torsdag 11. november og «Hedmarken symfoniorkester med Fabrice Bligoud Vestad» søndag 28. november. 

Kjøp billetter til konsertene nå!

 

Fra rock til klassisk
Suksessbandet Isák, med den populære vokalisten og ihuga aktivisten, Ella Marie Hætta Isaksen, blant annet kjent som vinner av Stjernekamp, er endelig ute med nytt album. Skiva har allerede mottatt stor jubel fra fans og kritikere, og berører mye av tematikken Ella Marie brenner for – klimakamp, miljøvern og kampen mot rasisme. Kombinert med dansbare synth-melodier, slående trommerytmer, og en råskap i vokalistens tekstformidling, kan det ikke bli annet enn suksess. Etter en langtids konserttørke etter pandemiår er hvertfall bandets ambisjonsnivå skyhøyt foran en ny turné, og de satser alt på et lykkelig gjensyn med publikum i Hamar kulturhus og Kirsten Flagstad-salen fredag 15. oktober. 

Gleder seg til turné: Isák er ute med nytt album og satser alt på et lykkelig gjensyn med publikum. 

Til Kulturhuset kommer også den folkekjære artisten, Åge Aleksandersen, med en helt spesiell konsertopplevelse. Etter utsolgte konserter i Nidarosdomen tilbake i 2019, tar Åge med seg musikervenn Gunnar Pedersen og Trondheimsolistene på en ny omfattende turné. Åge vil by på seg selv, og vise en annerledes side. Vi får høre de fleste kjente sangene samtidig som vi får noen overraskelser. Som Åge selv sier: «Vi stikker innom for å slå av en prat og spille og synge noen låter». «Åge, Gunnar og Trondheimssolistene» besøker Hamar kulturhus torsdag 11. november. 

Og, sist men ikke minst, får endelig Hedmarken symfoniorkester gjennomført sin etterlengtede høstkonsert med det lokale stortalentet Fabrice Bligoud Vestad, lørdag 28. november. Fabrice spilte Haydns Klaverkonsert i D-dur med Hedmarken Symfoniorkester allerede tilbake i 2013 da han var kun 14 år. Han er vinner av Drømmestipendet, Festspillene i Elverum venners talentpris, Steinway Piano Festival og Toneprisen. Nå blir det et flott gjensyn med Fabrice og HSO, når den unge solisten kommer hjem fra Paris til Hamar for å fremføre Klaverkonsert nr.1 av Franz Liszt. 


Billetter til alle tre konserter er ute for salg på Hamar kulturhus sine nettsider.

Isák 
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: fredag 15. oktober
Tid: kl 20:00


Åge, Gunnar og Trondheimsolistene
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: torsdag 11. november
Tid: kl 20:00


Hedmarken symfoniorkester med Fabrice Bligoud Vestad
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: søndag 28. november
Tid: 19:00