Unge Ferrari

Det man elsker med Unge Ferrari er kanskje det man nettopp hater ellers i livet: Uforutsigbarhet. Billetter i salg fra torsdag 6. Desember klokka 10:00.

Midt i mellom magisk og manisk turné 2019

Det man elsker med Unge Ferrari er kanskje det man nettopp hater ellers i livet: Uforutsigbarhet. Med det rykende ferske albumet "Midt imellom magisk og manisk" beviser han nok en gang at han er en musikalsk kameleon, og tekstene og tematikken har aldri tatt oss tettere på.

I prosessen med å lage albumet har Unge Ferrari også hele tiden tenkt på hvordan følelsene kan forsterkes live, der artist og publikum sammen kan dykke enda dypere ned i den magiske og maniske verdenen. Han ønsker å skape en opplevelse som går litt utenfor en vanlig konsertopplevelse, og treffer flere sanser enn om man kun lytter til albumet. Selv sier han:

“Jeg har aldri jobbet med et vanskeligere prosjekt enn dette, men jeg har heller aldri vært så stolt av noe i hele mitt liv som jeg er av dette albumet. Jeg gleder meg vilt til å fremføre disse sangene live!”

Programansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen:
-Med Cezinando i november og Karpe i Mars, er vi svært glade for å ha sikret oss Hamars egen Unge Ferrari til vårens program. Her er det ingen aldersgrense så de som ikke fikk gå på Karpe-konsert får her en gylden mulighet til en topp konsertkveld!

Det er ganske bemerkelsesverdig å tenke på hvor mye Unge Ferrari har rukket å få til siden han debuterte for bare litt over tre år siden. Sterke samarbeid med Arif, Tomine Harket, Hkeem, Karpe Diem, Silvana Imam med flere, og megahits som “Nostalgi 3Millioner”, “Vanilje”, “Lianer”, “Ashanti”, “Urettferdig”, “Jeg er lei meg”, “Jeg bruker ikke kondom” og “BBB”. Han har solgt ut mang en klubbkonsert, headlinet de fleste store festivaler, fylt Oslo Spektrum med Arif, opptrådd med symfoniorkester, og fortjent vært nominert til flere P3 Gull og Spellemannspriser.

Neste etappe er nå i gang, og “Balkong”, “Ung og dum” og resten av albumet skal innlemmes i hans hall of fame av låter, og hele katalogen skal ut på veien i det som er hans mest omfattende turné til nå.

For billetter og mer informasjon, se: http://bit.ly/2RzRR4Y

Artist: Unge Ferrari