logo

Meny

Vamp og Øivind Blunck til Kulturhuset til høsten

Vamp er albumaktuelle og Blunck feirer 50 år på scenen.

Vamp besøker Kulturhuset fredag 1. november i Kirsten Flagstad-salen. Foto: Inger Staveland

 

Begge er som nasjonalskatter å regne. Vamp har med sine 26 år i bransjen, 14 innspilte album, over én million solgte plater og fem Spellemannspriser truffet blink på den norske folkesjelen og utviklet seg til å bli en del av eliten i norsk musikkliv.  

Øivind Blunk er hele Norges entertainer og har gjennom 50 år servert uforglemmelige øyeblikk – fra humoristiske krumspring med «Prima Vera» og gnistrende samspill med Hege Schøyen til usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk? 

Nå står både Vamp og Øivind Blunck på Kulturhus-programmet til høsten og publikum kan sikre seg billetter allerede nå. 

Kjøp billett til VAMP 

Kjøp billett til Cirkus Blunck

 

Vamp er aktuelle med nytt album, som har fått navnet «Brev», og på konserten fredag 1. november i Kirsten Flagstad-salen får publikum høre nye sanger fra det kommende albumet, i tillegg til de kjente og kjære låter vi alle er så glad i. 

Øivind Blunck oppsummerer sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck på et storartet show, som publikum kan oppleve fredag 11. oktober i Kirsten Flagstad-salen. «Beat for beat»-legenden, Trond Nagell Dahl, er kapellmester, mens Runar Borge har regi.
 
I tillegg til Vamp og Øivind Blunck kan publikum denne høsten oppleve artister som Liv Ullmann, Janove, Kristian Kristiansen, Pernille Sørensen, Are Kalvø, Lars Monsen, Bjørn Eidsvåg, Sigvard Dagsland, Jan Eggum, Halvdan Sivertsen, Bjarte Tjøstheim og Didrik Solli Tangen i Hamar kulturhus. 

For fullt program og billetter, se programsidene til Hamar kulturhus

 

Cirkus Blunck
Sted: Kirsten Flagstad-salen, Hamar kulturhus
Dato: fredag 11. oktober 
Tid: kl 19:00
Varighet: ca 85 min

VAMP
Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: fredag 1. november
Tid: kl 19:30
Varighet: 90 min