Vassendgutane til Hamar kulturhus

Med over 20 år på turné er Vassendgutane et av Norges mest populære liveband. Lørdag 24. mars, helgen inn i påsken, besøker de for første gang Hamar kulturhus for å levere festcountry på sitt beste. Billetter i salg mandag 29.01.18 kl 12:00

«Helane i taket» er navnet på Vassendgutane sin nye turné. I løpet av våren 2018 slipper bandet nytt album og er i full aktivitet i studio med innspilling av nye sanger- alt fra fine ballader til fengende allsangs-låter.

I tillegg har de produsert en singel sammen med den populære Farmen-deltakeren og Vassendgutane-blodfan, Kristian Djupnes, som slippes i starten av februar.

De nye sangene, krydra med Vassenggutane sine store hits, vil sette rammene for turnéen og konserten i Hamar kulturhus lørdag 24. mars.

Billettsalget starter mandag 29. januar kl 12:00 på Hamar kulturhus sine nettsider.

Vassendgutane
Sted: Kirsten Flagstad-salen, Hamar kulturhus