Bra nok - for faen

Inspirerende foredrag om generasjon prestasjon, lederskap, psykisk helse og sosiale medier.

Sted: Multisal Pauline Hall
Dato: tirsdag 24. oktober
Tid: kl 18:00
Varighet: 90 min
Gratis og åpent for alle

GRATIS

Internasjonal foredragsholder og coach for ungdom; Ida Johanna Aaraas holder et åpent og gratis foredrag om det å være ung i dag.

Foredraget heter "Bra nok- for faen" og handler om generasjon prestasjon, selvtillit, selvfølelse, hvordan stå opp mot press, sosiale medier, mental helse og lederskap.

Gjennom morsomme videoer, humor, musikk og engasjement vil disse viktige temaene bli tatt opp og du vil få konkrete teknikker og mentale verktøy for å bli bedre rustet for fremtida.

Foredraget er rettet mot ungdom, men absolutt alle i alle aldere er velkomne. Omså du er ungdom eller har en ungdom i hus - så er du velkommen.

GRATIS

Hamar Kulturhus