Klubbscene Rolf Jacobsen
Mandag, 17. Desember 2018

En ny møteplass for byens musikere og musikkelskere.

Siste mandag i hver måned blir det jamsession i Klubbscene Rolf Jacobsen med Midtbyen Jam Project som JAMverter.

Alt som kan krype og gå av musikere og musikkelskere i Hamar og omegn inviteres til å ta med instrumentet og bli med på scenen eller heie på utøverne fra salen. Her møtes amatører og profesjonelle, etablerte og uetablerte musikere og det blir god anledning til å oppleve ulike sider ved regionens pulserende musikkmiljø, utfordre egne musikalske ferdigheter, og kanskje finne nye samarbeidspartnere.

Og føler du ikke for å stå på scenen, er du velkommen som et entusiastisk publikum.

Hver mandag blir det invitert et par spesielle gjester; et ungt talent og en mer etablert utøver.

JAMkveldene legges opp med to sett fra scena og en god pause hvor Café Valuta serverer JAMsuppe til en JAMpris.

Første sett innledes av kveldens programleder, før Midtbyen Jam Project fyrer opp med et par låter. Så ønskes kveldens første inviterte gjest velkommen på scenen før jammen er i gang.

Det blir et punkt inne i salen der man kan henvende seg i løpet av kvelden med ønsker om hva man kan tenke seg å høre/spille/bli med på. For å gjøre valg av låter litt enklere, vil det hver mandag foreligge en låtliste med 20-30 låter man kan velge fra. Låtforslag utover dette tas selvsagt på strak arm!

Det blir en god minglepause hvor man kan snakke med bandmedlemmene, komme med ønsker om låter, og møte andre likesinnede over en bolle JAMsuppe som serveres inne i salen.

Det er gratis inngang og ingen forhåndspåmelding, så spre ordet til alle du kjenner som er interessert i musikk, som utøver eller lytter. Vi satser på god stemning og herlig musikalsk energi i Klubbscene Rolf Jacobsen!