Lørdagsbarn: Kjøkkenet - Jo Strømgren Kompani

Velkommen til Lørdagsbarn og et frydefullt fysisk teater for hele familien!

Sted: Multisal Pauline Hall
Dato: lørdag 21. oktober
Tid: kl 13:00
Varighet: ca 45 min
Passer for barn fra 5 år og oppover

NB! GRATISBILLETTER hentes
i kiosken hos Hamar kino fra og
med lørdag 7. oktober kl 13

Kinoens åpningstider:
mandag - fredag        16:00 - 21:00
lørdag - søndag         13:00 - 21:00

Vi ber om at avhentede billetter
som ikke vil bli benyttet, straks
leveres tilbake til Hamar kino.

GRATIS

I Jo Strømgren Kompanis Kjøkkenet møter vi en sjømann som går i land og en jente som rømmer fra et barnehjem. De finner det samme tomme huset. "Her kan jeg bo!" tenker begge lykkelig, inntill de oppdager den andre. For hvem kom først? I Kjøkkenet er det duket for absurde situasjoner og voksende konflikter, men også gryende vennskap. To skuespillere i tillegg til en fortellerstemme trekker barna gjennom handlingen.

Kjøkkenet er en sprelsk og humoristisk familieforestilling som passer fra ca fem år og oppover.

"Mimikken er gnistrende, både med og uten ord, stumspillet og dansingen er kostelig"

Terningkast 6, Drammen Tidene

"Tempo, timing og samspill er frydefullt presist, og forestillingen preges av overskudd og spilleglede"

NRK Kulturnytt

Jo Strømgren er en allsidig og prisbelønt scenekunstner. Siden han debuterte som koreograf i 1994, har han skapt forestillinger ved en lang rekke scener i inn- og utland - både dans, teater, dukketeater, opera og film. Siden 2013 har han vært tilknyttet Nasjonalballetten som huskoreograf. Strømgrens eget kompani, Jo Strømgren Kompani, ble stiftet i 1998, og er for mange kjent gjennom forestillingen "A Dance Tribute to the Art og Football". Jo Strømgren Kompani er en av Norges største kulturelle eksportartikler, og spiller forestillinger verden over - fra Krasnojarsk i Sibir til Operahuset i Sidney. Kjøkkenet er kompaniets første forestilling for de yngre barna.

GRATIS

Foto: Knut Bry

LØRDAGSBARN gir de minste små og store kulturopplevelser helt gratis annenhver lørdag i Multisal Pauline Hall.

Hamar Kulturhus
Torggata 100