Lørdagsbarn: Lille Blå og Spilledåsen

Velkommen til Lørdagsbarn! Denne gangen møter du det underfundige lille skogtrollet Lille Blå; knall blå fra nesetipp til halestuss, men for øvrig helt lik deg og meg. Den eneste forskjellen er kanskje at han er enda mer glad i bløtkake med blåbærsyltetøy enn oss, skjønt hvem vet? Lille Blå sitt hus finner du i et værslitt eiketre, like ved der du bor. Hvis du ikke har oppdaget døra hans, er det bare fordi du ikke har sett godt nok etter. I så fall er det en trøst at du kan møte ham i Dårekisten Teater.

Sted: Multisal Pauline Hall
Dato: lørdag 7. oktober
Tid: kl 13:00
Varighet: ca 30 min
Passer for barn fra 2 - 6 år

NB! GRATISBILLETTER hentes
i kiosken hos Hamar kino fra og
med lørdag 23. september kl 13

Kinoens åpningstider:
mandag - fredag        16:00 - 21:00
lørdag - søndag         13:00 - 21:00

Vi ber om at avhentede billetter
som ikke vil bli benyttet, straks
leveres tilbake til Hamar kino.

GRATIS

I denne forestillingen får Lille Blå sin nabo og venn, hunden Voff et spennende brev. Postbudet er under veis med en pakke. Innholdet er ukjent så fantasien får fritt spillerom. Men enda viktigere enn pakkens innhold er avsenderens identitet, og når den blir kjent, snus livet i den lille skogen fullstendig på hodet. Forestillingen er stappfull av frodige forviklinger, men først og fremst opplever vi hvor viktig det er å ha venner.

Vist i NRK: I 1983 ble serien om LILLE BLÅ vist i NRK, Barne-TV, samtidig som Teateret reiste landet rundt med ”live-fremføring”  av forestillingene.  –  Alle forestillingene ble etter hvert ”tatt av plakaten” med unntak av LILLE BLÅ OG BLØTKAKA . I 2007 ble LILLE BLÅ OG SPILLEDÅSEN tatt opp igjen, og disse  to forestillingene har senere utgjort kjernen i Dårekisten Teater sitt repertoar.

GRATIS

LØRDAGSBARN gir de minste små og store kulturopplevelser helt gratis annenhver lørdag i Multisal Pauline Hall.

Hamar Kulturhus
Torggata 100