Multisal Pauline Hall
Lørdag, 6. Oktober 2018
20:00-21:30

Susanna er kjent for sine personlige forvandlinger av sanger av blant annet AC/DC, Dolly Parton, Thin Lizzy, Purcell og ABBA. Hun har også sterke originaler som tonesetting av Gunvor Hofmos dikt og har samarbeidet med bl. a. Tord Gustavsen, Jessica Sligter og samtidsdans-kompaniet Carte Blanche.

Tre ganger Spellemannpris-vinnende Susanna er kvinnen bak Susanna and the Magical Orchestra // Susanna // Susanna Wallumrød, og har utgitt kritikerrost musikk siden debuten i 2004. Hun er kjent for sine personlige forvandlinger av sanger av blant annet AC/DC, Dolly Parton, Thin Lizzy, Purcell og ABBA, men også for sine sterke originaler, tonesetting av Gunvor Hofmos dikt og samarbeid med blant annet Ensemble NeoN, Jenny Hval, Bonnie ‘Prince’, Billy, John Paul Jones, Stian Westerhus, Tord Gustavsen, Jessica Sligter og samtidsdans-kompaniet Carte Blanche.

Susanna mottok Rolf Gammleng-prisen i Åpen Klasse i 2012, i 2015 ble hun tildelt Radka Toneff Minnepris og i 2016 mottok hun  den store musikerprisen fra DNB som

Utdeles på Kongsberg Jazzfestival. I tillegg har Susanna vunnet Spellemannprisen i åpen klasse i 2013, 2014 og 2016, EDVARD-prisen i Åpen klasse i 2017 og va komponist av selve Tingingsverket på Vossa Jazz 2017.

Live spiller Susanna solo en kombinasjon av sine særegne tolkninger og sterke originaler, værdt å få med seg!

Susanna –vokal og flygel
Ingar Hunskaar-Lyd

 

Om Lydhør
Velkommen til Lydhør – en konsertserie som gir deg lavmælte, stemningsfulle og neddempede musikkopplevelser, tett på artistene i Multisal Pauline Hall. Her har vi cafébord og stearinlys, og du kan nyte et glass fra Cafe Valuta.