Kirsten Flagstad-salen
Fredag, 16. oktober 2020
Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Mathias Eick & venner: En hyllest til og tolkning av tidenes mest solgte jazzalbum, Miles Davis "Kind Of Blue".

For 60 år siden ble tidenes mestselgende og legendariske jazzalbum utgitt: Miles Davis – «Kind of Blue». En av Norges mest velkjente jazzmusikere og trompetist, Mathias Eick, feirer både plata og Miles Davis gjennom en ny tolkning og fremføring av musikken. Musikk som enhver jazzlytter har et forhold til.

Med seg har han et stjernelag bestående av Kalle Nyberg (tenorsax), Martin Myhre Olsen (altsax), Erlend Skomsvoll (piano), Johannes Eick (kontrabass) og Håkon Mjåset Johansen (trommer).

Utrolig nok ble et av verdens mestselgende jazzalbum spilt inn på bare to dager og mye av materialet ble improvisert underveis. Nå, 60 år senere, har man en unik mulighet til å oppleve albumet fremført live i sin helhet av et band bestående av noen av Norge mest profilerte musikere.

Dette er en sjeldenhet man ikke vil gå glipp av. Konserten er en live-versjon av albumet, fra begynnelse til slutt og er en fantastisk lytteopplevelse for alle som har hørt albumet, og dem er det mange av.

-------------
Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss.
Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen i andre etasje, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta med deg glasset inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei til salen.