Kirsten Flagstad-salen
Fredag, 26. Oktober 2018

Fredag 26. oktober blir det heftige latinamerikanske rytmer når salsabandet Los Conquistadores de la Salsa inntar Kirsten Flagstad-salen. Det mannsterke bandet stiller med solid messinggruppe, en energisk rytmeseksjon og en herlig gjeng på vokal. Det er bare å la seg rive med og børste støvet av danseskoa!

Los Conquistadores de la Salsa ble etablert på Cuba på 1998 og har siden den gang dyrket den kubanske musikkstilen i Peru. Ledet an av señor Robert Armas spiller gruppen latinamerikansk musikk med stor bredde og variasjon. I tillegg til å ha sluppet fem vellykkede album ble gruppen i 2009 tildelt prisen for «The Best salsa orchestra of the year» i Peru og har blant annet delt scene med prestisjetunge grupper som Van Van, Adalberto Alvarez, Tito Nieves og Gilberto Santa Rosa.

Det blir flatt gulv i Kirsten Flagstad-salen denne kvelden. Om du vil danse, eller nyte musikken med et glass servert av Café Valuta, kan vi garantere et energisk show!

Det blir vorspiel i Passasjen fra kl. 20:00 med forfriskninger fra Café Valuta

Hamar midt i væla
Visste du at folket i Hamar er representert med mer enn 100 nasjonaliteter? Verden er i Hamar og Hamar er – midt i væla! Med serien «Hamar midt i væla» får publikum en kulturell reise mellom kontinenter i form av konserter, utstillinger, debatter eller workshops. Målet er å nå ut til et bredt, kulturelskende og nysgjerrig publikum som ønsker å ta del i verdenssamfunnet.