Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 27. Oktober 2019

Siri'us leverer med stort engasjement og glede og gir publikum opplevelser for hjerte og sinn. "Gospel-power, the Love Theory" blir en herlig feel-good konsert og et gospelfyrverkeri!

Høstens store koropplevelse! Siri’us Gospelkor og sangere fra hele Innlandet inviterer til et heidundrende gospelfyrverkeri. De har med seg proffe musikere som sammen med koret og dirigenten vil sørge for at dette blir en herlig opplevelse. Sett av kvelden til en uforglemmelig musikalsk begivenhet for hjerte og sinn!

Det blir gospel på repertoaret, både av gammel og nyere dato, kjent og ukjent. De har stor glede av å synge gospel, og det ønsker de å dele med flere.

Dirigent og musikere:
Prosjektet ledes av korets dirigent og musikalske leder Siri Christensen. Hun har lang erfaring som dirigent innen gospel- og soul sjangeren og har en unik evne til å lede, formidle og inspirere. Siri jobber som vokalist, musikalsk leder, dirigent og arrangør i Siri’us.

Musikerne har vært med på tidligere konserter i Hamardomen, blant annet Frøydis Grorud fra «Beat for Beat». Sjur A. Lundstein er fast pianist og er et unikum bak tangentene. Rolf Øyvind Hæg på trommer, Dag Tofteng på gitar, Lasse Gulbrandsen på tangenter og Espen Hauge på bass utgjør resten av bandet.

Siri’us har høstet strålende kritikker og mange lovord fra både presse og sitt voksende publikum,  sist med terningskast 5. Tilbakemeldingene har vært udelt positive, som; «At koret leverer sine varer, vet vi fra før, og slik sett overrasker det ikke mer. Men at det holder den høye standarden!». «Dere synger med en fantastisk innlevelse» og «dette er en gjeng med fantastisk trøkk, stor sangglede, innlevelse og formidlingsevne. Len deg tilbake og nyt!»