Passasjen
Fredag, 4. Oktober 2019

Kreativ ungdom viser skolens nærmiljø sett igjennom en smarttelefon, med miniatyr-figurer som skaper små verdener. Nå kan du de bildene i egen utstilling!

Med bittesmå figurer og sin egen smarttelefon som kamera utforsker Hamars 10.trinnselever skolen nærmiljø. og fester øyeblikket fast i evigheten, og tar til slutt del i en egen utstillingsturné - med Hamar kulturhus som første stoppested.

Utstillingen åpner i Passasjen i Hamar kulturhus fredag 4. oktober kl 17:00 og står til søndag 20. oktober.

Om prosjektet:
Den kulturelle skolesekken går sammen med Hedemarken Digitale Fotoklubb om prosjektet "Smarttelefon som kamera", med Hamar kommunens 10.trinnselever. Dagens ungdom tar bilder daglig, men er det bevisste tanker bak disse bildene?

Prosjektet gir et grunnkurs i teknikk, i tillegg til at ungdommen får i oppgave å utforske et miljø de tilbringer mye tid i, men kanskje ikke er 100% oppmerksomme på – sin egen skole. Dette gjør de fra to ulike vinkler, både et overblikk og et bilde helt helt nært. Prosjektet gjennomføres på skolene i starten av september 2019.

Arrangør: Den kulturelle skolesekken