Åge og Sambandet

Denne mannen trenger knapt noen introduksjon. Han er en levende legende, og sammen med bandet sitt har han spilt en drøss utsolgte konserter opp gjennom årene. Det er en stor glede og ære å ønske Åge & Sambandet velkommen til Hamar kulturhus.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: fredag 15. september
Dørene åpner kl 20:00
Konsertstart: kl 21:00
Varighet: 90 min

MERK! På denne konserten selges kun
unummererte billetter, som kan benyttes
i vår hovedsal (ståplass) eller i amfiet
(sitteplass). For amfiet gjelder
«førstemann til mølla» og er ikke
mulig å reservere – 172 sitteplasser
tilgjengelig.

Ved behov for rullestol- og ledsagerplass,
vennligst ta kontakt på tlf
eller e-post:
andrea.jensen@hamar.kommune.no

Få billetter

Fjorårets konsert i Royal Albert Hall – der de var første norske headliner noensinne – ble utsolgt på rekordtid og fikk massiv oppmerksomhet. Sambandet er tightere og mer samspilte enn noensinne og vi kan garantere god stemning og høy allsangfaktor når de står på scenen i Kirsten Flagstad-salen i midten av september.

Åge har siden slutten av 1960-årene vært en av de fremste representantene for norsk rockemusikk og er kjent som en av skaperne bak det herlige fenomenet «trønderrock», samt for sitt bidrag til å få norske tekster akseptert i rocekmusikken. De har beriket livene våre med klassikere som «Levva Livet», «Lys og Varme», «Dains Me Dæ», «Rio De Janeiro», «Fire Pils og En Pizza», «Deksgutten», «Eldorado», «Rosalita» og mange, mange flere.

Med utallige priser og utmerkinger er Åge kanskje det største rockeikonet vi har her til lands, og det er lov å glede seg litt ekstra når Norges sitt svar på «The Boss» står på programmet.

Få billetter

Foto: Marthe A. Vannebo