Teater Innlandet scene
Torsdag, 19. September 2019

«BERRE VEIT» er en konsertforestilling med sanger på fransk fra Edith Piafs repertoar, og dikt av Jon Fosse til nyskreven musikk.

Piaf og Fosse er umiddelbart ganske så forskjellige kunstnere, men felles er et uttrykk for at kjærligheten fins som en selvstendig kraft som bare er, - nesten uavhengig av menneskenes handlinger. Den ene synger det ufiltrert ut, den andre maner det nærmest opp fra dypet.

Jon Fosses dikt er tonesatt av Arnhild Vik, og ble urframført 26. mai 2019 under Norsk litteraturfestival på Lillehammer.

I høst feires Jon Fosses 25 års-jubileum som dramatiker på mange teaterscener og arenaer i Norge, og hylles med oppsetninger fra både inn -og utland.

«BERRE VEIT» er Teater UTlandets bidrag i Innlandet til å hylle Jon Fosse, -en av Norges største dramatikere etter Ibsen.

Medvirkende:
Tekst og sang: Eline Holbø Wendelbo | Komposisjon og piano: Arnhild Vik | Trekkspill og musette: Sigurd Tingstad

Foto: Øystein Nordås