Multisal Pauline Hall
Lørdag, 5. oktober 2019
Fra 3 år
Vises to ganger: kl. 13:30 og 14:30. Varighet: 35 minutter. Ingen billetter - møt opp i døra, førstemann til mølla gjelder.

Espen Askeladd må trosse hekser og andre farer for å redde Askepott i denne barneoperaen for hele familien.

Le av den gale professoren og gråt sammen med Dronninga av Domkirkeodden, som er så lei seg fordi hennes datter, Prinsesse Askepott, har blitt kidnappet av den heslige heksa fra Helgøya. Espen Askeladd og Filibom må trosse hekser og andre farer for å redde Askepott.

«Askeladden og de gode operahjelperne» er allerede er spilt for over 4000 barn fra barnehagealder og opp til syvende klasse i Oslo og omegn, til stor suksess. Operaen er full av flotte arier og duetter fra kjente operaer som Tryllefløyten, Barberen i Sevilla og Rusalka, og passer for hele familien.

Medvirkende:
Einar Bjørge - regi
Espen Askeladd: Dagfinn Andersen (baryton) / Filibom, hans distré hjelper: Mette Bjærang (mezzosopran) / Dronninga fra Degernes: Stina Levvel (sopran) / Prinsesse Askepott, hennes datter: Hanne Korsbrekke Askeland (sopran) / Den heslige Heksa fra Helgøya og Den gale professoren: Gjøril Songvoll (sopran)

Stefan Ibsen Zlatanos (klaver)

Lørdagsbarn er serien som gir de minste små og store kulturopplevelser helt gratis.

Arrangør: Hamar bibliotek og Hamar kulturhus