Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 21. September 2019

Pernille Sørensen er endelig tilbake med en ny solo-forestilling. Her tar hun for seg Kultur i begrepets videste forstand. Dette kan fort bli høstens morsomste forestilling, om du er interessert i kultur eller ei!

Det har gått åtte år siden kritikerroste «Flink pike». Siden sist har Pernille blant annet vært lagleder i «Nytt på nytt», spilt i «Side om side» på NRK1 og blitt kåret til årets morsomste av folket under komiprisen i 2016.

Nå har hun altså laget standupforestillingen «Kultur». Forestillingen handler om kultur i alle dens former og varianter. Høykultur, lavkultur, kliss ny populærkultur og eldgammel upopulær kultur. Bakteriekultur og motkultur, snikskryt og tupé, basehopping og nakenbading.

Pernille Sørensen er mer enn klar for å navigere oss alle gjennom livets kulturelle labyrint.

Høy klasse, briljerer om kultur! - MORGENKLUBBEN MED LOVEN & CO (RADIO NORGE)

Smart, morsom og finurlig forestilling! VG

Bare gled dere! - DAGSAVISEN

Arrangør: Stand Up Norge