Teater Innlandet scene
Tirsdag, 18. September 2018

Hva skjer med mannen når kulemagen vokser, testosteronet er i fritt fall og selvrespekten tar ferie?

I skjæringspunktet mellom teater, stand-up og opera legger musikkensemblet Traktor mannsrollen under kniven. Lag for lag skreller de seg nådeløst innover. Hans forhold til kvinner, hans bunnløse tap, hans avskyelige svakheter, hans vakre drømmer.

For lengst der inne, der testosteronet fortsatt bruser og lever, er han ikke en middelaldrende mann med mage som skjuler manndommen. Lengst der inne er han en pistolero med krutt i nevene og beltet fullt av ammunisjon. En western-helt som fukter strupen med børst og nedlegger vakre saloon-piker. Lengst der inne er han Morgan Kane.

Av Lars Erik Holter og Frank Havrøy

Med: Frank Havrøy og Traktor (Johannes Skyberg, Sissel Morken Gullord, Kristin Fyrand Mikkelsen, Gunnar Flagstad, John Ivar Knutzen og Elisabeth Maria Lopez Wulfsberg)

Regi: Lars Erik Holter | Musikk: Trond Lindheim

Co-produksjon: Teater Innlandet, Ringsakeroperaen og Traktor.
Forestillingen spilles som en del av Kirsten Flagstad Festival