Barnas juleverksted

Velkommen til familiens pusterom i førjulsstria. Ta med barna og finn førjulsro på Barnas juleverksted og bli med Pianostredet Figurteater og lag din egen hanskedukke!

Kanskje du får inspirasjon til å lage ditt eget hanskedukketeater hjemme? Du får utdelt en hanske til kropp og en isoporkule som hode. Pianostredet figurteater tar med alt av garn, knapper, piperensere, perler og stoff slik at du kan lage akkurat den karakteren du vil ha. Kanskje du vil lage en nissefar eller nissemor til jul eller kanskje en superhelt? Her er det bare fantasien som setter grenser, og Pianostredet figurteater vil hjelpe til, så bli med!

Langt unna shopping og handlelister samler vi oss i år igjen til en koselig stund med juleverksted og alt som hører til. Mor, far, bestemor eller onkel kan bli med barna på verksted, eller ta en velfortjent hvil og nyte pepperkaker og en varm kopp gløgg ved kafébordene. Det blir også tradisjonsrik julemusikk fra elever fra Hamar kulturskole og kl 13:00 kan du bli med på høytlesning av juleeventyr med de ansatte i Biblioteket.

I tillegg blir det selvfølgelig juleforestilling for hele familien. Gå ikke glipp av den varme og eventyrlige førjulsforestillingen SOLSNU fra Teater Innlandet eller Hedmarken symfoniorkester sitt MUSIKALSKE JULEVERKSTED for barn, eller figurteaterspillet «Julegave fra Afrika! 


I år arrangeres Barnas juleverksted tre lørdager i advent: lørdag 2., 9. og 16. desember – alle fra 12:00 til 15:00. Arrangementet er gratis og åpent for alle.