Hamar kulturskole

Hamar kulturskole tilbyr barn og ungdom opplæring innenfor musikk på eget instrument eller i samspill med band og orkester. Hamar kulturskole har undervisning på: tangetinstrumenter strykeinstrumenter, treblåseinstrumenter, messingblåsinstrumenter, strengeinstrumenter og slagverk. I tillegg får elever mulighet til samspill gjennom Hedmarken ungdomsorkester, Vang skolekorps, Janitsjarskolen eller band.

Finn ut mer om Kulturskolens musikktilbud

 

Hamar Musikkverksted

Trenger du og bandet ditt øvingslokale? Hamar musikkverksted tilbyr fullt utstyrte øvingsrom i kjelleren på Hamar kulturhus. Interessert?

Ta kontakt med Kristofer Gimse på
e-post: kristofer.gimse@hamar.kommune.no

 

Onsdagsjam i Klubbscena

Spiller eller synger du? Bli med på Onsdagsjam hver første onsdag i måneden i Klubbscena!

Onsdagsjam er en ypperlig anledning til å utfordre deg selv, få spille med band, kanskje finne nye venner og, ikke minst, ha det gøy! Husbandet, som består av Ørnulf Snortheim (gitar), Børre Flyen (trommer), Bjørn Thomassen (bass) og Helge Flatgård (keys), er klar for å backe alle som vil opp på scena, men, som de selv sier, vil de helst være overflødige. Kulturhuset setter i hvert fall alle kluter til hva gjelder både lyd- og lys rigg. Her skal det låte ordentlig!

Du finner mer info om Onsdagsjam på våre programsider >

 

 

Hamar Janitsjarskole

Skolekorps er en glimrende arena for å lære musikk, samarbeid og samspill og Janitsjarskolen tilbyr undervisning på en rekke instrumenter for barn og unge i alderen 7 til 19 år. Opplæringen foregår både individuelt på instrument og i små og store grupper samt i de ulike korpsene. Det er ingen forutsetning at man er musikalsk – musikk kan læres! Ikke alle kan lese noter – det kan de som spiller i korps!

Finn ut mer om Janitsjarskolen på www.janitsjarskolen.no 

 

 

HEBU – Hamar ungdomsorkester

Ung og lyst til å begynne å spille i orkester? HEBU er et samspilltilbud for unge strykere på Hedmarken. De har medlemmer fra Stange, Løten, Hamar og Ringsaker, og gir opplæring og samspillmuligheter fra nybegynner til viderekommen.

Finn ut mer på www.hebu.no

 

Hamar Musikkorps

Bli med en sosial og spilleglad gjeng på ukentlig øving i Hamar kulturhus. Korpsets medlemmer spenner seg i alderen 16 til 80 år!

Finn ut mer på www.hamarmusikkorps.no  

 

Hamar Damekorps

Bli med 40 spilleglade damer og spill! Hamar damekorps ble stiftet i 1997 og er Norges, og muligens Nordens eneste rene damekorps, og tar gjerne imot nye medlemmer.

Finn ut mer på korpsets facebookside

 

Hamar Veterankorps

God gammel årgang og lyst til å spille i korps? Hamar veterankorps samler og vedlikeholder spilleinteressen hos eldre musikere i Hamar og omegn. Korpset teller over 50 musikere og har mange spilleoppdrag.

Finn ut mer på veterankorpsets facebookside 

 

Spellemannslaget LEIK

Spellemannslaget LEIK har en forkjærlighet for tradisjonell folkemusikk og søker alltid nye medlemmer!

Finn ut mer om LEIK 

 

Musikalis

Musikalis er et musikktilbud for mennesker med utviklingshemming om tilpasset musikktilbud for barn, ungdom og voksen. Elevene i gruppen spiller og synge sammen i et band. Musikalis er en foreldredrevet organisasjonen, og de er medlem i Pascal Norge som jobber for å lage helsefremmende kulturaktiviteter for alle.

Finn ut mer på www.musikalis.no