Hamar kulturskole

I Hamar kulturskole kan du melde deg på øvelser i solosang eller sang i kor. Du kan bli med i barnekoret Filiokus eller lære grunnleggende sangteknikk og sang sammen med andre i Kulturskolens begynneropplæring. Kulturskolen har også opprettet tilbud med Demenskor.

Mer info og påmelding finner du på Kulturskolens nettsider

 

Damens aften

Med et variert repertoar og dedikerte sangere har Damenes aften blitt et anerkjent og populært kor, med flere internasjonale priser. Vil du bli med?

Finn ut mer: www.damenesaften.com

 

Storhamar blandende kor

Trivelig og sosialt kor med vidt repertoar som alltid søker nye sangglade medlemmer. Storhamar blandende kor har et meget allsidig repertoar og omfatter både pop og rock, evergreens, kirkemusikk og klassiske korverk. De har gjennomført flere konsertprosjekt innenfor de fleste sjangere og har deltatt i konkurranser og festivaler både i Norge og utenlands.

Finn ut mer: www.storhamarblkor.no

 

Fagforeningens mannskor

Lyst til å synge i et sosialt og hyggelig sangkor? Fagforeningens mannskor er i dag 22 sangglade menn med et meget godt samhold og supert humør. De er et frittstående kor med et bredt og variert repertoar og synger innenfor flere sjangere.

Finn ut mer: www.fagen.no

 

Hamar damekor

Bli med en gjeng sangglade damer mellom 25 og 80 år i kor! På øvelsene med sin alltid inspirerende dirigent Maren Aarskog er det mye humor og sangglede. Hamar damekor har øvelse hver tirsdag i Kulturhuset.

Finn ut mer om Hamar damekor

 

Jernbanens blanda-mannskor

Vil du bli en stemme i Jernbanens blanda-mannskor? Koret, som i dag rommer ca 20 sangere, ønsker seg stadig nye stemmer –  både kvinner og menn.

Finn ut mer om Jernbanens blanda-mannskor