24. september 2024

Fantorangen på teater / Riksteatret

Endelig kan barna møte Fantorangen, Pivi, Fantus og Maurora på teaterscenen!

Fantorangen og Pivi må plutselig lage en teaterforestilling – men hvordan gjør man dét, egentlig? Fantus vil også være med, men Pivi sier at Fantus er altfor liten. Pivi og Fantorangen vil heller ha med Maurora, som bor i maurtua og kan de utroligste ting. I Fantorangen, Pivi og Mauroras teaterforestilling kan alt skje – men er det kanskje Fantus som fikser det meste likevel …?

Fantorangen har gledet barn gjennom NRK Super i 17 år. Fantorangen er en evig 3-åring, en notorisk optimist med stor tro på seg selv og på at det meste går bra. I «Fantorangen på teater» får barna møte Fantorangen og vennene på ordentlig, de må løse mysterier sammen, og synge kjente og nye sanger. 

«Fantorangen på teater» er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater, Riksteatret og NRK. Forestillingen skal på turné med Riksteatret for å glede barn over hele landet.

På scenen
Marte Stolp, Jonas Andersen Sandvik, Irene Nessa Bjørnevik og Maia Lohre Køhn

Team
Regissør: Bård Bjørknes. Dramatiker og sangtekster: Marianne Sævig. Musikk: Julie G. Gundersen. Tekst og musikk «vi roper det vi ser»: Sondre Lerche. Musikk «vi roper det vi ser»: Chris Holm. Musikk «vi roper det vi ser»: Alexander von Mehren. Musikk «vi roper det vi ser»: David Heilman. Dukkemaker: Ella Honeyman-Novotny. Dukkemaker: Anna Katarina Granberg. Produsent: Anita Basmo Bjørnstad. Scenograf, dukkedesigner og kostymedesigner: Christina Lovery. Lysdesigner: Rolf Christian Egseth. Lyddesigner: Tore Gustavsen. Dramaturg: Ingunn Thon. Musikk og musikalsk ansvarlig: Simon Revholt. Musikk: John Vinge

 

Basert på NRKs Fantorangen-univers.
Dramatisert av Marianne Sævig.
Musikk av John Vinge, Julie Gundersen, Sondre Lerche og Simon Revholt.
Sangtekster fra NRK og Marianne Sævig.

Fantorangen på teater er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater, Riksteatret og NRK.

Billetter

Tirsdag 24. september 2024
Kl 16:30—Kl 17:15
Ledige billetter
>
Tirsdag 24. september 2024
Kl 18:00—Kl 18:45
Ledige billetter
>
Sal:

Kirsten Flagstad sal

Arrangør:

Riksteatret

Alder:

Passer for barn fra 3 år