Lørdagsbarn: Gullis reise

Gled deg til sirkus og eventyr med rockeringer, balansekunst og trylling, og om virvelvinden som brakte Gulli til Norge.

Gulli ble tatt av virvelvinden i Urumqi og ført til Norge. Beskyttet av rockeringene kunne hun reise gjennom luften uten å bli skadet eller falle ned, og fly som en sky gjennom luften.

Hun ble forfulgt i Urumqi av noen skumle menn som ville ta fra henne den indre flammen. Hun støtte på virvelvinden, som ville hjelpe henne til å kunne finne et trygt og godt sted hvor hun og rockeringene hennes kunne være.

Eventyret spinnes rundt Gulli’s reise fra Urumqi til Norge, som hun forteller barna i enkle setninger selv, og som tilbake-spilles over høyttaler med en norsk fortellerstemme. Virvelvinden har noen kriterier for å ta henne med, og barna må hjelpe henne med å få til det han ber om, før hun kan bli med på reisen til Norge.

Gulli arbeider med balansekunst, trylling, og opp mot 50 rockeringer samtidig i denne forestillingen.

 

Lørdagsbarn er den populære serien som gir barna store og små kulturopplevelser helt gratis i Multisal Pauline Hall!

Selv om Lørdagsbarn er gratis trenger du å hente ut billett. Det gjør du enkelt her på våre nettsider, eller ved å besøke vår billettautomat eller betjente skranke i Foajé. Skranken er åpen fra 4. september. mandager – torsdager kl 11-15.