2. juli 2024

World Ballet Grand Prix Norway 2024 – Gallaforestilling

Den Norske Ballettskole & Akademi er også i år vertskap for World Ballet Grand Prix Norway, hvor unge talenter fra hele verden deltar. På gallaforestillingen, som er åpen for alle, viser deltakerne koreografier de har jobbet med gjennom tre konkurransedager fram til finalen.

– Vi er så glade for å vise frem deltakerne og la de få opptre og konkurrere i vakre Hamar Kulturhus, sier Irene Jansson, daglig leder ved Den Norske Ballettskole & Akademi.

2. juli er konkurransens siste dag. Over 3 dager har danserne deltatt i konkurransen, og vi er stolte av dem alle sammen. På denne siste gallaen vil de vise koreografier de har øvd inn før finalen, og koreografier de har jobbet sammen om gjennom disse dagene, sier Jansson.

World Ballet Grand Prix er en konkurranse hvor unge talenter fra hele verden får mulighet til å bli vurdert av en internasjonal anerkjent jury. Jurymedlemmene jobber sammen med deltakerne gjennom dagene konkurransen varer, og juryen gleder seg til å se de unge danserne skinne på scenen og feire innsatsen sammen. I denne konkurransen er alle med fra start til slutt!

Etter gallaen blir det en liten pause før det blir prisutdeling.

Den Norske Ballettskole & Akademi er beæret over å være vertskap for World Ballet Grand Prix Norge.

Billetter

Tirsdag 2. juli 2024
Kl 18:00—Kl 19:30
Ledige billetter
>
Sal:

Kirsten Flagstad sal

Arrangør:

Den norske ballettskole

Dørene åpner:

Kl. 17:00