Zahid Ali – Live

Standuplegenden Zahid Ali er fremdeles det aller morsomste du kan oppleve “live” på en scene.

Det blir en eksklusiv forestilling i Hamar kulturhus hvor Zahid også har med seg en gjestekomiker. Det blir garantert en hylende morsom opplevelse som du kommer til å huske lenge!

Zahid har en lang og innholdsrik humorkarriere fra scene og TV, og har bidratt i blant annet Nissene på låven, Rikets røst, Jul i Tøyengata og Hellfjord. Han satte nylig opp soloforestillingen ”Fremmedfrukt” som turnerte over hele landet.

Ali er for tiden også aktuell med besteselgerromanen «Svaber-en, vaskeekte detektiv!»

 

Zahid Ali startet som stand up-komiker i 1999 og har siden levd av dette. Ali tilbyr foredrag og underholdning som med absurde historier, presis timing, trollbindende fortellerteknikk og en improvisasjonsevne i verdensklasse. Ingenting slipper unna Zahids skarpe observasjoner om rase, kultur og forhold. Han deler sine hysteriske tanker om etniske stereotyper, og bruker humor som våpen for å avkrefte og bekrefte fordommer.

Zahid har vært involvert i flere veldedige prosjekter, bl.a. i 2006 hvor han samlet han en rekke komikervenner på Stenersen Museet i Oslo hvor inntektene gikk uavkortet til Erra. Den Pakistanske Ambassaden forvaltet pengene til bygging av ny skole i det jordskjelvrammede Kashmir.

Sammen med Sissel Kyrkjebø har han frontet Unicef-kampanjen «Sammen for barn – sammen mot aids». I 2009 vant han Brobyggerprisen for sitt arbeid med å forene mennesker med forskjellig kulturell bakgrunn med det norske samfunnet gjennom humorshow, foredrag og TV-serier.