logo

Meny

Gavekort

Ser du etter en spennende gave til den som har alt? En rik og unik opplevelse? Et minne for livet? Da er Hamar kulturhus sitt gavekort perfekt! Med vårt brede repertoar har vi garantert noe som passer alle.

Overrask noen i familien, en venn, en kollega eller din kjære med en kulturopplevelse.

Hvor stort beløpet skal være bestemmer du selv. Gavekortet kan du bruke når som helst, uavhengig av hva billetten koster, og kan benyttes på alle husets scener, men gjelder ikke kinoforestillinger, kiosk og Cafe Valuta. Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato.

Gavekort til forestillinger kan du Kjøpe på våre nettsider og printe ut hjemme eller over disk hos våre trivelige verter på Hamar Kino. Verdien på kortet bestemmer du selv.

 

Kjøp gavekort nå

 

Bruk av gavekort
Når mottakeren av gavekortet skal bruke gavekortet og kjøpe billetter på nett, tastes en unik pin-kode inn. Kortet har også en unik strekkode som skannes når kortet omsettes til billetter over disk.

Det er mulig å delbetale med gavekort og betalingskort. Det betyr at når du kjøper billetter som har en høyere pris enn verdien på gavekortet, kan du delbetale restbeløpet med visakort eller mastercard