Klubbscene Rolf Jacobsen
Fredag, 24. april 2020

På bakgrunn av pålegg myndighetene, vil det ikke bli gjennomført arrangementer i Hamar kulturhus i tiden framover. Det betyr at konserten med Bo Outlaw & Løiten Twang Depot 24. april er avlyst

Refusjon av billetter:
Du som har kjøpt billett på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

-------------------------------------------------------------------

Bo Outlaw & Løiten Twang Depot og The Wild Traces inviterer til Honky Tonk Heaven i Hamar kulturhus. Begge band er aktuelle med ny musikk og byr på fengende outlaw country, honky tonk og countryrock spilt med sjel og nerve.

"Norsk country med beina godt plassert i den amerikanske tradisjonen"!

Det er ikke så langt fra en bondegård i Løten, til en ranch i Texas.....det er budskapet i musikken til country-rebellene fra Hedmark. Løiten Twang Depot har to plateutgivelser under beltet, og nå er plate nr. 3 på veg. Et samlet pressekorps fra både inn- og utland har samstemt meddelt at dette er "the real deal".

Låtskriver og frontmann Bjørn Flaaseth aka "Bo Outlaw" er countryboy i sjela, og musikklandskapet spenner seg fra oppveksten i Løten blant kuer og lastebiler, til drømmen om en ranch i west-Texas. Kumøkk på bootsa og diesel i blodet, that`s kind of country, ain`t it?

Det er nettopp det countrymusikk handler om! Det dagligdagse livet til hardtarbeidende mennesker, iblandet store drømmer. Alt inspirert fra barndomsdrømmer om et liv som John Wayne på hesteryggen, til et liv som arbeiderklassehelt i en stor traktor på en endeløs åker, eller bak rattet på en "big rig" semi-truck.

Musikken til Løiten Twang Depot favner under -60 og -70 tallets "outlaw" country, litt mer upolert og med litt mer "edge" enn den tradisjonelle stilarten. Navn som Waylon, Merle, og Paycheck kan nevnes som inspirasjonskilder.

Nå er altså det tredje albumet ført i pennen, og festet på tape. "Booze, Brunettes, Big Rigs" er i sin helhet innspilt live i Memphis Bound Studio, Hamar, Norway.

Som en forsmak er et singelslipp nært forestående, gled deg til rotekte norsk country med særpreg, på ekte amerikansk!

The Wild Traces, etablert i 2019, er et country og americana-band med base på Hamar. Bandets musikk er en hybrid av tradisjonell country og bluegrass, rock og roots, hvor historier og hemmeligheter fra livet i periferien har en naturlig plass. The Wild Traces slipper sine første singler i vår, først «The Promise» og deretter «Little Sister», begge spilt inn i Dakkota Studio på Hamar.