Passasjen
Lørdag, 4. april 2020

Sett av kvelden! Golvet ryddes og gjøre klart for swing, bug, rockabilly, linedance, med mer, og vi garanterer en festfylt lørdag som garantert løfter påskestemningen!

Under 5-årsfesten i 2019 samlet vi danseglade fra hele Innlandet til en dansebonanza av de sjeldne. Nå gjentar vi suksessen og inviterer til en ny festkveld! Vi rydder golvet og gjør klart til swing, bug, rockabilly, linedance, med mer..

På scenen står de populære bandene Jannez og The Barntwisters, som vil alternere på scenen og spille variert dansemusikk - alt fra swing og bug til country, blues og rockabilly.

Jannez tilhører eliten av danseorkester i Sverige. Etterspørselen etter bandet er meget stor, og de fleste spillejobbene bookes opptil ett år i forveien. De siste årene har også norske arrangører oppdaget det populære orkesteret.

The Barntwisters henter inspirasjon fra 50-tallets rock’n roll og twister det til med rå kraft og spilleglede. Musikerne har lang erfaring fra de svenske musikkscenene og i 2017 gikk de sammen og startet bandet som høres på P4 Nästa, Country-SM og en rekke festivaler.

Alt skjer i Passasjen i Hamar kulturhus, med åpen bar og muligheter for hvile og forfriskninger mellom danseøktene. Vi gleder oss!

I tillegg har du mulighet til å varme opp med gratis kurs i Linedance og West Coast Swing i Kulturhuset tidligere på dagen. Se detaljert program nedenfor.

Lørdag 4. april, i Passasjen, Hamar kulturhus

Kl. 19.00:     Dørene åpner
Kl. 19.30:     Oppvarming – kurs i Linedance foran scenen
Kl. 20.00:     Band 1 på scenen