Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 20. juni 2021
Konserten er flyttet fra 10. april. Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Vokalgruppen Nordic Blue feirer 10 år siden debuten med å by på de mest stemningsfulle perlene fra sin tid som vokalgruppe. Det blir også overraskelser, og vi garanterer at du får høre musikk du aldri har hørt før!

Gjengen i Nordic Blue består av 6 entusiastiske sangere med lang erfaring fra kor og som solister. Gruppen har turnert i Norge og Europa og har spesialisert seg på jazz- og poprepertoar, gjerne med spesialskrevne arrangementer.

Publikum loves en perlerad av varierte låter som skapt for en lun feiring!

Berit Johnsen - sopran / Sissel Havik - sopran / Randi Strømbu - alt
Arild Pytte Solum - tenor / Thomas Caplin - bass / Thomas Nilssen - bass

Foto: Torkil Storli Photography

-------------------------------------

Konserten er flyttet fra 10. april. Billetter som er kjøpt vil også gjelde 20 . juni, du trenger ikke ny billett.
Dersom du ikke får anledning til å høre Nordic Blue i juni, får du billetten refundert. Da sender du en mail til post@ebillett.no med informasjon om hvilken konsert det gjelder, sted (Hamar kulturhus), og mailadresse som ble brukt ved kjøp.

I flg Nasjonale retningslinjer er forestillinger på Hamar intill videre forbeholdt Hamar kommunes innbyggere. Som arrangør er vi pålagt å informere om dette, men har ikke myndighet til å avvise publikum.

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø.

Pga. gjeldende restriksjoner blir det ikke salg av forfriskninger i forbindelse med arrangement.