Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 18. april 2020
Varighet: 2 timer inkl. pause.

På bakgrunn av pålegg myndighetene, vil det ikke bli gjennomført arrangementer i Hamar kulturhus den tida. Det betyr at konserten FREKVENS 18. april er avlyst.

Refusjon av billetter:
Du som har kjøpt billett på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

------------------------------------------------------------

I år er det ca 100 år siden de første radiosendingene startet i Norge, og dette vil musikklinja ved Stange videregående skole markere med showkonserten Frekvens.

Frekvens inneholder både gamle og nye radioklassikere, samt en god dose norsk radiohistorie. Sammen med Hedemarken Barne- og Ungdomsorkester, HeBu, byr 90 elever fra musikklinja på den mest kjente musikken fra radioens historie -  i alle sjangre og former. Med andre ord- "et alle tiders radioshow".

Arrangør: Ostinat - musikklinjas elevforening