Kirsten Flagstad-salen
Fredag, 25. juni 2021
21:00-22:30
Konserten er flyttet fra 15. april, via 29. mai til 25. juni. Se mer info om billetter lengre ned. Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Jarle Bernhoft er en ettertraktet gitarist, låtskriver, artist og usedvanlig likandes kar fra en dal like nord for Oslo. Nå gleder han seg til å spille i Hamar!

Han er en stilig, nysgjerrig, smart og evig undrede fyr med en distinkt og tidløs sound. Kritikerrost prisvinnende publikumsfavoritt og med en samling kruttsterke skiver og utsolgte turnéer bak seg.

Våren 2021 legger Bernhoft ut på en omfattende solo turne i hele landet som strekker seg fra midten av februar og frem til påske. Og han gleder seg til å kunne spille for publikum over hele landet.

Lørdag 25. juni kommer han til Hamar!


Foto: Fred Jonny

-------------------------------
Konserten ble først flyttet fra 15. april til 29. mai men på grunn nye innstramminger i Hamar regionen flyttes den nå til 25. juni. Billetten er fortsatt gyldig, har du billett til 15. april eller 29. mai så trenger du ingen ny billett. Dersom du ikke får anledning til å høre Jarle Bernhoft 25. juni, vil billetten bli refundert. Da sender du en mail til: post@ebillett.no og skriver hvilken konsert det gjelder, sted (Hamar kulturhus), og hvilken e-post adresse som ble bruk ved kjøp.

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø.