Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 29. mai 2021
21:00-22:30
Konserten er flyttet fra 15. april. Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Jarle Bernhoft er en ettertraktet gitarist, låtskriver, artist og usedvanlig likandes kar fra en dal like nord for Oslo. Nå gleder han seg til å spille i Hamar!

Han er en stilig, nysgjerrig, smart og evig undrede fyr med en distinkt og tidløs sound. Kritikerrost prisvinnende publikumsfavoritt og med en samling kruttsterke skiver og utsolgte turnéer bak seg.

Våren 2021 legger Bernhoft ut på en omfattende solo turne i hele landet som strekker seg fra midten av februar og frem til påske. Og han gleder seg til å kunne spille for publikum over hele landet.

Lørdag 29. mai kommer han til Hamar!


Foto: Fred Jonny

-------------------------------
Konserten er flyttet fra 15. april. Billetten er fortsatt gyldig, har du billett til 15. april så trenger du ingen ny billett. Dersom du ikke får anledning til å høre Jarle Bernhoft 29. mai, vil billetten bli refundert. Da sender du en mail til: post@ebillett.no og skriver hvilken konsert det gjelder, sted (Hamar kulturhus), og hvilken e-post adresse som ble bruk ved kjøp.

flg Nasjonale retningslinjer er forestillinger på Hamar inntil videre forbeholdt Hamar kommunes innbyggere. Som arrangør er vi pålagt å informere om dette, men har ikke myndighet til å avvise publikum.

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. 

Pga. gjeldende restriksjoner blir det ikke salg av forfriskninger i forbindelse med arrangement.