Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 24. september 2020

Pga Koronavirus utbruddet flyttes konserten til torsdag 24. september.

Billetten du har kjøpt er fortsatt gjeldende og behøver ikke byttes. Dersom det nye tidspunktet ikke passer og du ønsker å få billettene refundert, sender du en mail til post@ebillett.no og ber om refundering av ditt billettkjøp, husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.

--------------------------------------------------

Korpset vil spille musikk fra ett rikholdig repertoar. Her kan du høre alt fra norske folketoner til amerikansk  jazzmusikk.

Vi røper ikke alt innhold i konserten, men blir ikke overrasket hvis vi får en kornettsolo med VMF som akkompagnatør.
Ole Edvard med band vil ha en egen avdeling med blandt annet musikk fra cd'en «Landscapes».

Vi gleder oss til å få Ole Edvard tilbake i Kulturhuset.

Dirigent er Trond Eklund Johansen