Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 11. oktober 2020
19:00-20:30

Venninnegjengen ble til bok, som ble til podkast, som nå er et show!

På bakgrunn av pålegg fra myndighetene, vil det ikke bli gjennomført arrangementer i Hamar kulturhus den nærmeste tiden.

Det betyr at Live Podcast: Kan alle sjekke kalenderen? 3. april kl. 21.00 og ekstraforestillingen kl. 19.00 er flyttet til 11. oktober 2020 kl. 21.00 og kl. 19.00.

Billetten du har kjøpt er fortsatt gjeldende og behøver ikke byttes. Dersom det nye tidspunktet ikke passer og du ønsker å få billettene refundert, sender du en mail til post@ebillett.no og ber om refundering av ditt billettkjøp, husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth, Siri Kristiansen og Benedicte Wessel Holst har vært venninner i 17 år. Men hvor gode venner er de egentlig? F. eks. takler et vennskap at noen får barn når de andre fortsatt går på nachspiel? Hva skjer når noen får en kjæreste man ikke liker?, eller hva skjer når noen gjør karriere mens andre står i stampe?

Etter flere år med lite kontakt har de nå skrevet bok. Det kunne ha vært slutten, men de tror de kom styrket gjennom, og nå vil de samle alle gode og dårlige venner der ute for å bli enige om hvorvidt det er verdt det. Hva skal man tåle? Hva skal man krangle om? Hva skal man bare la passere?